All Projects

ProjectCategoryTask TypePrioritySeveritySummaryStatus  descProgress
PackagesStableBug ReportVery LowMediumPCManFM display different behaviorUnconfirmed
0%
Task Description

Description:

The problem is pcmanfm is not showing any partitions on the left side. It only show Home Folder, Desktop, Applications, Filesystem and the ext. hdd. If I include dbus-launch pcmanfm -d command, it show the other partitions on the left side of window but not ext. hdd. The drive/partitions are not encrypted.
I do have dbus, gvfs & ntfs-3g installed and active services.

Additional info:
* package version(s)
PCManFM 1.2.5 - using LibFM ver. 1.2.5

Steps to reproduce:
Original install from the livecd with LXDE but I may run Openbox standalone and get the same behavior with either environment. I do not have this issue running other distros.

PackagesAnyBug ReportVery LowMedium[mate-panel] country flags for keyboard layouts are mis...Unconfirmed
0%
Task Description

After enabling show-flags via dconf-editor in org.mate.peripherals-keyboard-xkb.indicator the flags don’t show up. The simple workaround is to copy flags you want into ~/.icons/flags (after creating the directory) from here

https://github.com/linuxmint/flags/tree/master/usr/share/iso-flag-png

and then to reboot.

It seems to be this bug:

https://askubuntu.com/questions/1059324/how-to-show-current-keyboard-layout-on-mate-panel-as-country-flag/1059325#1059325

PackagesAnyBug ReportVery LowMedium[ffmpegthumbnailer] missing support for some media form...Unconfirmed
0%
Task Description

ffmpegthumbnailer does not support some media formats since they do not appear in its configuration file ffmpegthumbnailer.thumbnailer which can be found in /usr/share/thumbnailers/. By editing the file ffmpegthumbnailer.thumbnailer one can add thumbnail support for embedded art in audio formats such as flac and mp3 (using the -m flag) and thumbnail support for webp (a new image format which iceweasel-uxp and gthumb support). I’m attaching my edited file (I just added a few common audio formats and webp and added the -m flag and removed the -f flag).

PackagesAnyBug ReportVery LowHigh[kdelibs4support] XDG_RUNTIME_DIR not setUnconfirmed
0%
Task Description

Description:

This bug only appears when logged in as root on terminal

# kf5-config --version
QStandardPaths: XDG_RUNTIME_DIR not set, defaulting to '/tmp/runtime-root'
QStandardPaths: XDG_RUNTIME_DIR not set, defaulting to '/tmp/runtime-root'
QStandardPaths: XDG_RUNTIME_DIR not set, defaulting to '/tmp/runtime-root'
Qt: 5.8.0
KDE Frameworks: 5.33.0
kf5-config: 1.0

Additional info:

* package version(s)

$ pacman -Si kdelibs4support
Repositorio               : extra
Nombre                    : kdelibs4support
Versión                   : 5.33.0-1
Descripción               : Porting aid from KDELibs4
Arquitectura              : x86_64
URL                       : https://community.kde.org/Frameworks
Licencias                 : LGPL
Grupos                    : kf5-aids
Provee                    : Nada
Depende de                : kunitconversion  kitemmodels  kemoticons  kded  kparts
Dependencias opcionales   : Nada
En conflicto con          : kde4support
Remplaza a                : kde4support
Tamaño de la descarga     : 3,03 MiB
Tamaño de la instalación  : 17,36 MiB
Encargado                 : Felix Yan <felixonmars@archlinux.org>
Fecha de creación         : jue 13 abr 2017 14:29:47 -05
Validado por              : Suma MD5  Suma SHA-256  Firma

Steps to reproduce:

- Install KDE plasma

PackagesAnyBug ReportVery LowHigh[blueman] org.freedesktop.DBus.Error.NameHasNoOwnerUnconfirmed
0%
Task Description

Description:

org.freedesktop.DBus.Error.NameHasNoOwner: Could not get owner of name ‘org.bluez.obex’: no such name

Additional info:
* package version(s)

$ pacman -Si blueman
Repositorio               : community
Nombre                    : blueman
Versión                   : 2.0.4-3
Descripción               : GTK+ Bluetooth Manager
Arquitectura              : x86_64
URL                       : https://github.com/blueman-project/blueman
Licencias                 : GPL
Grupos                    : Nada
Provee                    : Nada
Depende de                : bluez  bluez-libs  gtk3  libnotify  python-cairo  python-dbus
                            python-gobject
Dependencias opcionales   : dnsmasq: Network Access Point (NAP) support
                            networkmanager: Dial Up Networking (DUN) and Personal Area
                            Networking (PAN) support
                            pulseaudio-bluetooth: audio devices support
En conflicto con          : Nada
Remplaza a                : Nada
Tamaño de la descarga     : 1814,18 KiB
Tamaño de la instalación  : 5345,00 KiB
Encargado                 : Felix Yan <felixonmars@archlinux.org>
Fecha de creación         : dom 25 dic 2016 12:00:42 -05
Validado por              : Suma MD5  Suma SHA-256  Firma

* config and/or log files etc.

(blueman-applet | ccze -A):
- https://paste.debian.net/plain/1049476

(pkgfile -l blueman):
- https://paste.debian.net/plain/1049477

Steps to reproduce:

- Install blueman

PackagesStableBug ReportLowMediumGarbled display with xfce4-terminal (terminfo)Unconfirmed
0%
Task Description

A very nasty bug I wasn’t able to find an answer to.
I compiled stuff (buildroot) using menuconfig, the menu display was fine in xfce4-terminal (See screenshot #1)
I restarted the config a few days later with the same command :

$ make menuconfig

and this time the display was messed up (See screenshot #2)

After investigation, I noticed a directory (filled with stuff) have been created in my home folder :

.terminfo

I don’t know why. But anyway, if I delete it, then the display is ok again.
I noticed that if I use good old xterm terminal, then the display is fine even if the .terminfo directory is present. (it uses “xterm” instead of xterm-256color)

But, with xfce4-terminal (and others, I tried with gnome-terminal, sakura..), the display is messed up if the .terminfo directory is present in my home folder.

I also noticed that if I run the command in a screen session, the issue is not present.

(I open xfce4-terminal)

$ screen
$ printenv TERM
screen.xterm-256color
$ make menuconfig (or htop, or other program using ncurses)

= display ok

but with default :

(I open xfce4-terminal)

$ printenv TERM
xterm-256color
make menuconfig (or htop, or other program using ncurses)

= display messed up if .terminfo directory is present

So I have no idea why this .terminfo directory is generated. What could trigger its generation ? Is that an issue with ncurses or something else ?

Thanks for your help

PackagesAnyBug ReportLowHigh[kaccounts-integration] option to add NextCloud/OwnClou...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:

  • Option to add NextCloud/OwnCloud accounts in ‘Online Accounts’ section of System Settings not appearing.

Additional info:
* package version(s)

  • 17.04.0-1

* config and/or log files etc.

  • N/A

Steps to reproduce:

  • Run application
  • Go to ‘Online Accounts’ section of System Settings
PackagesAnyBug ReportLowHigh[kdenetwork-kopete] clicking to add an Jabber Account o...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:

  • Clicking to add an Jabber Account opens a dialog with no fields to enter information.

Additional info:
* package version(s)

  • 17.04.0-3.hyperbola1

* config and/or log files etc.

  • N/A

Steps to reproduce:

  • Run Application
  • Clicking to add an Jabber Account
PackagesStableBug ReportVery LowLowGNOME cannot lock screen while using LightDMUnconfirmed
0%
Task Description

Description:
Screen locking does not work in GNOME, either with keyboard shortcuts or from the menu, while using LightDM.

Additional info:
* According to this thread[1] this bug has been patched in Ubuntu. Please consider applying this patch.[2]

Steps to reproduce:
# pacman -S gnome lightdm lightdm-gtk-greeter
# rc-update add lightdm default
Reboot, log in to a GNOME session and attempt to lock screen.

[1] https://www.reddit.com/r/gnome/comments/9klvej/is_there_a_way_to_get_the_screen_to_lock_with/ [2] https://git.launchpad.net/~ubuntu-desktop/ubuntu/+source/gnome-shell/tree/debian/patches/ubuntu/lightdm-user-switching.patch

PackagesStableBug ReportVery LowMediumMouse curse become invisible from beginning in kde5 pla...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:
I install plasma and xorg to my Hyperbola GNU/Linux-libre in Arch-way.
However, after reboot, everything is fine except mouse curse.

I attempt to reinstall plasma-desktop and reboot. But nothing changes.

In attachment, the mouse stop at backward, however it is invisible.

Additional info:
* package version(s)
plasma-desktop == 5.9.5-1
xorg-server == 1.19.6-2.hyperbola1
sddm == 0.14.0-2.hyperbola6

* config and/or log files etc.

Steps to reproduce:

PackagesAnyBug ReportVery LowLowmarble-qt: doesn't look like a valid Marble plugin: "/...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:

$ marble-qt –latlone=0.5,6.5
Ignoring to load the following file since it doesn’t look like a valid Marble plugin: “/usr/lib/marble/plugins/libWlocatePositionProviderPlugin.so” Reason: “Cannot load library /usr/lib/marble/plugins/libWlocatePositionProviderPlugin.so: (libwlocate.so: cannot open shared object file: No such file or directory)”

When package libwlocate is installed, it is not showing this error.

Shall that package be dependency?

PackagesStableBug ReportVery LowMedium [kodi] "The Movie Database" scraper doesn't workUnconfirmed
0%
Task Description

With kodi 17.1-2.hyperbola1 “The Movie Database” scraper doesn’t work. The error message is :

"Unable to connect to remote server"
PackagesAnyBug ReportVery LowMedium[ rtkit ] contains systemd unit filesUnconfirmed
0%
Task Description

Description:

The Arch version of tinc from the snapshot used by Hyperbola comes with systemd support. Since Hyperbola follows the Init Freedom Campaign , systemd unit files removal is required or add OpenRC init scripts to replace it.

Additional info:

pacman -Ql rtkit
rtkit /etc/
rtkit /etc/dbus-1/
rtkit /etc/dbus-1/system.d/
rtkit /etc/dbus-1/system.d/org.freedesktop.RealtimeKit1.conf
rtkit /usr/
rtkit /usr/bin/
rtkit /usr/bin/rtkitctl
rtkit /usr/lib/
rtkit /usr/lib/rtkit/
rtkit /usr/lib/rtkit/rtkit-daemon
rtkit /usr/share/
rtkit /usr/share/dbus-1/
rtkit /usr/share/dbus-1/interfaces/
rtkit /usr/share/dbus-1/interfaces/org.freedesktop.RealtimeKit1.xml
rtkit /usr/share/dbus-1/system-services/
rtkit /usr/share/dbus-1/system-services/org.freedesktop.RealtimeKit1.service
rtkit /usr/share/licenses/
rtkit /usr/share/licenses/rtkit/
rtkit /usr/share/licenses/rtkit/COPYING
rtkit /usr/share/licenses/rtkit/LICENSE
rtkit /usr/share/man/
rtkit /usr/share/man/man8/
rtkit /usr/share/man/man8/rtkitctl.8.gz
rtkit /usr/share/polkit-1/
rtkit /usr/share/polkit-1/actions/
rtkit /usr/share/polkit-1/actions/org.freedesktop.RealtimeKit1.policy

* package version(s)
rtkit 0.11-1.hyperbola1

* config and/or log files etc.

Jun 26 10:41:50 gnu mtp-probe: checking bus 1, device 8: “/sys/devices/pci0000:00/0000:00:1a.0/usb1/1-1/1-1.4”
Jun 26 10:41:50 gnu mtp-probe: bus: 1, device: 8 was not an MTP device
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu rtkit-daemon[3059]: Failed to look up client: No such file or directory
Jun 26 10:44:44 gnu pulseaudio[4401]: [pulseaudio] bluez5-util.c: GetManagedObjects() failed: org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.bluez was not provided by any .service files

Steps to reproduce:

PackagesAnyBug ReportVery LowHighgroff: package not built with URW fonts properly or suc...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:

groff is typesetting system similar to TeX/LaTeX however, it is very small and very usable. It is not built properly with URW fonts, or such are missing, I cannot know all details. Overall groff package is basically somehow broken.

It shall depend on proper fonts, and such fonts should already be built, including their Unicode versions.

Package is only partially built.

PackagesStableBug ReportVery LowMedium[arm-unknown-linux-gnueabi-gcc] not working; needs prop...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:
I believe the arm-unknown-linux-gnueabi-gcc package to be broken as described here.

Additional info:
* package version(s) - arm-unknown-linux-gnueabi-gcc - all versions

Steps to reproduce:
I don't think "steps to reproduce" to be relevant in this case. My forum topic linked above already contains all the necessary info on the subject :) However, one could try compiling glibc and busybox as described here. Yes, these are instructions for debian-like systems. They have to be adapted accordingly

ServicesFlyspray IssueBug ReportVery LowMedium[Flyspray] long tags break the backendUnconfirmed
0%
Task Description

When I was adding this task, I put some long tags on it (html form allowed that) and got an error concerning too long tags field to fit in an sql datatype (max is 40 chars). Task got added anyway (just without tags). I didn’t know that and created it again.

PackagesAnyBug ReportVery LowMedium[openrc] cannot load fuse at bootUnconfirmed
0%
Task Description

I added
<quote>modules=”fs-fuse”</quote>
to /etc/conf.d/modules (and also “fuse” instead).

I looked in /var/log/rc.log and I see this line

<quote>modprobe: FATAL: Module fs-fusetun not found in directory /lib/modules/4.9.194-gnu-1-lts</quote>

It looks like modprobe added “tun” to the filename which prevents loading the module.

PackagesAnyBug ReportVery LowMedium[exfat-utils] filesystem can only be mounted manuallyUnconfirmed
0%
Task Description

One can mount exfat by running commands such as “sudo modprobe fuse” and “sudo mount.exfat /dev/sdc1 /mnt/storage” but it is inconvenient.

Also, loading fuse at startup is problematic - see here:

https://issues.hyperbola.info/index.php?do=details&task_id=1433

PackagesStableBug ReportVery LowHigh[vlc] DVB : cache_block stream error: cannot pre fill b...Unconfirmed
0%
Task Description

Current VLC version (3.0.4-3.hyperbola1.backports1) fails to play DVB stream using a RTL2832 usb dongle.

I start the playlist like this :

vlc channels.conf

but it returns the following error :

cache_block stream error: cannot pre fill buffer

Also, it asks the user to be in “video” group to access DVB device, this was not needed before with Hyperbola 0.2.9. User being in “wheel” was enough.
Anyway, even after adding my user to video group, it still fails with “cache_block stream error: cannot pre fill buffer”

This is not an issue with my DVB adapter or driver. rtl2832 is correctly loaded. And I can play the channels.conf playlist just fine with “mpv” or “mplayer”.
Also, the channels.conf used works just fine with a more recent version of VLC on an other system (Manjaro) so something is broken with the current VLC used.

Maybe a package bump would fix the issue.

PackagesAnyBug ReportVery LowHigh[rubyripper] GUI doesn't workUnconfirmed
0%
Task Description

rrip_gui does not work. The fix is to install cairo-gobject which is not in the repos. Attached is a working PKGBUILD adapted from the official one.

PackagesStableBug ReportVery LowMedium[sshguard] violates Hyperbola packaging standardsUnconfirmed
0%
Task Description

Description:
The sshguard package should have its /usr/bin/sshguard executable in /usr/sbin, has systemd service files and no OpenRC init script

Additional info:
* sshguard-2.0.0-4
* when I run `sshguard`:

# sshguard
/usr/bin/sshguard: line 87: /usr/bin/journalctl: No such file or directory

* default /etc/sshguard.conf

LOGREADER="LANG=C /usr/bin/journalctl -afb -p info -n1 -t sshd -o cat"
BLACKLIST_FILE=120:/var/db/sshguard/blacklist.db
BACKEND="/usr/lib/sshguard/sshg-fw-iptables"

(commenting the first line temporally solves the issue)

PackagesStableBug ReportVery LowMedium[fail2ban] remove systemd integrationUnconfirmed
0%
Task Description

Description:
This package has a strong systemd integration. It has a systemd backend to get files modifications:

(from /etc/fail2ban/jail.conf)

# systemd:   uses systemd python library to access the systemd journal.
#              Specifying "logpath" is not valid for this backend.
#              See "journalmatch" in the jails associated filter config

and many files at /etc/fail2ban/filter.d have systemd stuff

[/etc/fail2ban/filter.d] [0]
$ grep -i systemd *
dovecot.conf:#journalmatch = _SYSTEMD_UNIT=dovecot.service
ejabberd-auth.conf:# Notes.:  systemd journalctl style match filter for journal based backend
postfix.conf:journalmatch = _SYSTEMD_UNIT=postfix.service
postfix-sasl.conf:#journalmatch = _SYSTEMD_UNIT=postfix.service
pure-ftpd.conf:journalmatch = _SYSTEMD_UNIT=pure-ftpd.service + _COMM=pure-ftpd
recidive.conf:journalmatch = _SYSTEMD_UNIT=fail2ban.service PRIORITY=5
sshd.conf:journalmatch = _SYSTEMD_UNIT=sshd.service + _COMM=sshd
sshd-ddos.conf:journalmatch = _SYSTEMD_UNIT=sshd.service + _COMM=sshd

Additional info:
* fail2ban-0.9.6-2.hyperbola3

PackagesStableBug ReportVery LowVery Low[fail2ban] update dovecot failregex to support verbose ...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:
The /etc/fail2ban/filter.d/dovecot.conf file has a failregex with the following:

^%(__prefix_line)s(?:auth|auth-worker\(\d+\)): (?:pam|passwd-file)\(\S+,<HOST>\): unknown user\s*$

and works with things like:

Month day time hostname dovecot: auth: passwd-file(user@domain.com,IP): unknown user

but with verbosity enabled in Dovecot, this output looks like this:

Month day time hostname dovecot: auth: passwd-file(user@domain.com,IP): unknown user (given password: password)

and in this case it doesn’t work, but it does if we fix the failregex if we replace it with:

^%(__prefix_line)s(?:auth|auth-worker\(\d+\)): (?:pam|passwd-file)\(\S+,<HOST>\): unknown user( \(given password: \S*\))?\s*$

with this new expression, it works with and without verbosity

And regarding postfix, to make it work correctly I “backported” some pieces from newest failregex:

/etc/fail2ban/postfixr-rbl.conf:

^%(__prefix_line)sNOQUEUE: reject: RCPT from \S+\[<HOST>\]: [45]54 [45]\.7\.1 Service unavailable; Client host \[\S+\] blocked using .* from=<\S*> to=<\S+> proto=ESMTP helo=<\S*>$

/etc/fail2ban/postfix.conf: (second failregex)

^%(__prefix_line)sNOQUEUE: reject: RCPT from \S+\[<HOST>\]: 45[04] 4\.7\.1 Client host rejected: cannot find your (reverse )?hostname, (\[\S*\]); from=<\S*> to=<\S+> proto=ESMTP helo=<\S*>$

I can create a patch if you want. Note that I haven’t tested all filters, some others may also need some rework

Additional info:
* fail2ban-0.9.6-2.hyperbola3

PackagesStableBug ReportVery LowMedium[fail2ban] uses old /usr/bin/sendmail location when it ...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:

I saw errors in logs because fail2ban couldn’t find /usr/bin/sendmail, and discovered this:

[/etc/fail2ban] [0]
$ grep /usr/bin/sendmail */*
action.d/sendmail-buffered.conf:              Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-buffered.conf:                 Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-buffered.conf:             Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-buffered.conf:                Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-common.conf:              Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-common.conf:             Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail.conf:            Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-geoip-lines.conf:            Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-whois.conf:            Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-whois-ipjailmatches.conf:            Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-whois-ipmatches.conf:            Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-whois-lines.conf:            Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>
action.d/sendmail-whois-matches.conf:            Fail2Ban" | /usr/bin/sendmail -f <sender> <dest>

Please, also check for other binaries with wrong locations

As of now, the solution is as simple as removing this line → https://git.hyperbola.info:50100/packages/community.git/tree/fail2ban/PKGBUILD#n79

Additional info:
* fail2ban-0.9.6-2.hyperbola3

PackagesStableBug ReportVery LowHigh[nftables] init service ERROR: nftables failed to startUnconfirmed
0%
Task Description

Error: conflicting protocols specified: inet-service vs. icmp

when using

ip protocol icmp icmp type echo-request counter accept comment “accept ICMP echo-request type” ip6 nexthdr icmpv6 icmpv6 type { destination-unreachable, packet-too-big, time-exceeded, parameter-problem, mld-listener-query, mld-listener-report, mld-listener-reduction, nd-router-solicit, nd-router-advert, nd-neighbor-solicit, nd-neighbor-advert } accept comment “Accept ICMPv6”

It is a known bug on 0.7 and solved on 0.9

https://bugzilla.netfilter.org/show_bug.cgi?id=1073 commit 0011985554e269e1cc8f8e5b41eb9dcd795ebe8c fixes this problem upstream.

PackagesStableBug ReportVery LowMedium[postgrey] has systemd service and no OpenRC init scrip...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:
The title says everything

Also, it doesn’t follow the FHS (/usr/bin/postgrey should be in /usr/sbin)

Additional info:
* postgrey-1.37-1

PackagesStableBug ReportVery LowLow[autofs]: default configuration is /etc/auto.master ins...Unconfirmed
0%
Task Description

Description:

default configuration is /etc/auto.master instead of /etc/autofs/auto.master

admin→ sudo /usr/bin/automount -v -f -p /run/autofs.pid
Starting automounter version 5.1.2, master map /etc/auto.master
using kernel protocol version 5.02
lookup(file): file map /etc/auto.master missing or not readable
no mounts in table

PackagesStableBug ReportVery LowMediumlinphonec error (cli version)Unconfirmed
0%
Task Description

Description:
linphonec is unusable because a error produce a continuous log

Additional info:
linphone 3.11.1-1.hyperbola1

Steps to reproduce:
linphonec

Log:
linphonec> 2019-12-15 19:25:58:010 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:03:012 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:08:018 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:13:013 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:18:016 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:23:014 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:28:010 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:33:010 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:38:012 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:43:015 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:48:010 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable
2019-12-15 19:26:53:010 ortp-error-Error in connect: Network is unreachable

PackagesAnyBug ReportVery LowLowXenocara xbacklight bugUnconfirmed
0%
Task Description

When i try to set the brightness on my screen, with xbacklight -set 100,

it does this:

No outputs have backlight property

and it doesn’t really matter if I set it lower than 100 or what it currently is at.

Fix when you can please!

PackagesAnyBug ReportVery LowLowlightdm/lxdm bugUnconfirmed
0%
Task Description

It appears when I plug in my libreboot laptop x200 in, it appears to dim the screen and when its unplugged, the screen is bright again. Something peculiar is at work, I wondered if this could be fixed.

My assumption is it is related to lxdm or lightdm. Any thoughts?

I am currently using 0.4, so I don’t expect this to be a fast process, just when you get a chance okay?

PackagesStableBug ReportVery LowLow[dhcpcd-ui] Adding icons from "Network-Manager Applet"Unconfirmed
0%
Task Description

When using the package for wireless connections no further icon is displayed without having the package [b]network-manager-applet[/b] installed.

ServicesHyperWebBug ReportVery LowMediumThe Mailling list don't workUnconfirmed
0%
Task Description

The Mailling list don't work : https://lists.hyperbola.info//mailman/listinfo/

PackagesStableBug ReportVery LowCritical[gtk-2] Severe problems with GTK2-applicationsUnconfirmed
0%
Task Description

Description: Since the migration to xenocara there seems to be a bug with applications using GTK-2. From time to time there are crashes with assertion `!xcb_xlib_threads_sequence_lost’.

Looking into this a little bit more deep there are also other distributions affected and this is an upstream-bug. But the concrete situation is not that easy, while it could be also part of the library libX11 itself. Looking therefore here: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pcmanfm/+bug/1782984

Affected are for example LXDE in general, icedove, iceweasel and many more!

ServicesMail Service IssueBug ReportVery LowMediumCannot send emails to hyperbola.info addressesUnconfirmed
0%
Task Description

Hi,

My email server (riseup.net) fails to deliver emails to hyperbola.info. Here’s the error message coming in the returned email:

Reporting-MTA: dns; mx1.riseup.net
X-Postfix-Queue-ID: 49vvwD4xQnzFf2F
X-Postfix-Sender: rfc822; xxxxx@riseup.net
Arrival-Date: Sun, 28 Jun 2020 08:40:44 -0700 (PDT)

Final-Recipient: rfc822; xxxxx@hyperbola.info
Original-Recipient: rfc822;xxxxx@hyperbola.info
Action: failed
Status: 4.7.5
Diagnostic-Code: X-Postfix; Server certificate not verified

This problem did not occur last time I sent emails to a hyperbola.info account (December 2019).
It does not happen with any other destination email server. My guess is that something isn’t properly configured in your server.
If you conclude that this is a riseup.net problem, let me know and I’ll open a bug report with them.

PackagesStableBug ReportVery LowMediumUntrsuted gpg keyUnconfirmed
0%
Task Description

Description:
There is an issue with Christian Rebischke key, i’ve tried to delete /etc/pacman.d/gnupg/ and repopulate it but it doesn’t fix the issue.

error: ascii: signature from “Christian Rebischke (Arch Linux Security Team-Member) Chris.Rebischke@archlinux.org” is unknown trust
File /var/cache/pacman/pkg/ascii-3.15-2-x86_64.pkg.tar.xz is corrupted (invalid or corrupted package (PGP signature)).

Steps to reproduce:

sudo pacman -S ascii

Software DevelopmentIcedove-UXPBug ReportVery LowMediumCardBook addon make icedove crash wen adding or editing...Unconfirmed
0%
Task Description

the cardbook version is 30.9 i tried with vcard 4.0 and vcard 3.0 same issue editing or creating a contact makes
icedove-uxp crash!

ServicesPunBB IssueBug ReportVery LowLowhyperbola forum smtp error and profile updateUnconfirmed
0%
Task Description

here i will report 2 issues and one change to make
issues:
1- there is a failed smtp error with post and reply
2- in the forum profile one cant add website with .xyz domain name

the change:
1- with pgp key one would add a short key link just like what was mentioned in here:
https://forums.hyperbola.info/viewtopic.php?pid=2639#p2639

Software DevelopmentIceweasel-UXPBackport RequestVery LowMediumRequest browser add-on: New Tab ToolsUnconfirmed
0%
Task Description

Name: New Tab Tools
Version: 81 (compatible Firefox version 52)
Source code: Github
Description: Customize Firefox’s. Tabs Page

https://github.com/darktrojan/newtabtools

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-tools/

Software DevelopmentIceweasel-UXPBackport RequestVery LowVery LowRequest browser add-on: FireGesturesUnconfirmed
0%
Task Description

Name: FireGestures
Version: 1.11.1 (compatible Firefox version 52)
Source code: Github
Description: A customizable mouse gestures extension which enables to execute various commands and user scripts with six types of gestures.

https://github.com/gomita/firegestures/

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/firegestures/

PackagesAnyBackport RequestVery LowMediumRandom Agent Spoofer for IceapeUnconfirmed
0%
Task Description

random_agent_spoofer-0.9.5.8.4-fx.xpi is the version I desire, can you implement it?

PackagesAnyBackport RequestVery LowMediumGreasemonkey For IceapeUnconfirmed
0%
Task Description

greasemonkey-3.31.4 version desired. I would love to see it implemented for Iceape

PackagesAnyBackport RequestVery LowLowSelf Destructing Cookies for IceapeUnconfirmed
0%
Task Description

I would like this to be available for Iceape as well V4.13

PackagesAnyBackport RequestVery LowMediumNo Resource Url Leak for IceapeUnconfirmed
0%
Task Description

1.2.4 version would be nice for Iceape.

PackagesAnyBackport RequestVery LowLow elogind packageUnconfirmed
0%
Task Description

Description:
Was wondering if there is any issue in terms of freedom andor privacy for the inclusion of elogind? Feedback will be apreciated Cheers.

this was recently implemented in gentoo.

source:
https://libregit.org/i3_relativism/elogind

references:
https://blogs.gentoo.org/leio/2019/03/26/gnome-3-30/#comment-9555 https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-1094796.html

contact gentoo developer for help in implementation:
https://wiki.gentoo.org/wiki/User:Leio/TODO

Showing tasks 451 - 494 of 494 Page 10 of 10<<First - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing