Packages

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bug Report
  • Category Any
  • Assigned To
    Jesús E.
    Tobias Dausend
  • Operating System All
  • Severity Medium
  • Priority Very Low
  • Reported Version Any
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes
  • Private
Attached to Project: Packages
Opened by winter - 16/08/2021
Last edited by Jesús E. - 18/11/2021

FS#1574 - sndio doesn't autostart on all my comps...

doesn’t work automatically, not sure why, but then again, I just reset it using openrc, like this...

doas rc-service sndiod restart

Then it works again, although this bug doesn’t happen on all my Hyperbola 0.4 laptops, which is odd...

For most of my laptops it works automatically, but one of them it doesn’t, might be misconfigured maybe? Idk...

Anywho, I am curious if anyone else has the same problem.

Closed by  Jesús E.
18.11.2021 01:37
Reason for closing:  Already fixed
Additional comments about closing:  

No further details provided within months: Issue is therefore closed!

04/11/2021 : A task closure has been requested. Reason for request: No further details provided within months: Issue is therefore closed!
Tobias Dausend commented on 16.08.2021 13:35

Could you provide more information? The first tryout would be trying to start the sndiod just manually using the options within /etc/init.d/sndiod and /etc/conf.d/sndiod. Whenever the daemon is not starting automatically there could be an error within.

Especially to ask: Has this device only HDMI-output for soundcard?

Tobias Dausend commented on 04.11.2021 01:40

No feedback within months, issue to be closed!
You can always create a new one, but please provide more information and details.

Date User Effort (H:M)

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing